RealCraft.cz
121.
Banner RealCraft.cz
0
0 / 300
1.8.x - 1.19.x
play.realcraft.cz
Hlasovat
Survival
Creative
Minihry
PvP
Economy

Nudí tě servery, na kterých se nachází pouze Survival svět, nebo pouze minihry? Chtěl by jsi zažít pořádné minecraftové dobrodružství? Hledáš originální server, který ti nabídne zábavu, kterou jinde nenajdeš? Hledání ti právě skončilo! Na našem serveru najdeš minihry, o kterých by se ti ani nezdálo, stále ale nabízíme Survival a Creative svět, pokud tě baví hlavně stavět, ani nebudeš muset jít na jiný server! Naší nejnovější minihrou je Falling.

 

Falling je nový typ survival hry na našem serveru, stylem hraní podobný skyblocku. Na ploše o určité velikosti (64x64) náhodně padají různé bloky, ze kterých je možná dále rozvíjet hru. V průběhu hry se spawnují různá zvířata i monstra, ostražitost je na místě! Každý hráč může vlastnit pouze jeden ostrov, nicméně hrát je možné i v týmu. Potřebné příkazy pro správu ostrova najdeš pod /falling nebo zkráceně /ff.

 

Mezi naše další minihry rozhodně patří minihra Bedwars, kterou netřeba představovat. Další naše minihra je speciálně upravená Blockparty, ve které se nachází spousta zajímavých bonusů k potrápení nepřátel. Dominate je o získávání polí na mapě, které vám generují body. Tým s nejvíce body následně vyhraje. Je zřejmé, o čem bude Fights, hrát můžeš v Duelu s jedním oponentem, nebo s více lidmi naráz v FFA. Naše Hidenseek tě rozhodně nezklamou, mapy jsou moderní a krásně upravené. Block na schování můžeš měnit i během hry. V Paintballu nesmíš ztratit koncentraci, v našem podání velmi postřehová hra! Races ti umožní závodit buď na loďkách, kde si pořádně zadriftuješ, nebo na koních, kde budeš předjíždět ostatní s elegancí.Nejvíce šílená minihra je rozhodně Ragemode. Hraje se všichni proti všem, máš luk, který zabíjí na jednu ránu, vražednou házecí sekyrku a oslepovací granát. Hráč s nejvíce body následně vyhraje.

 

Pokud by jsi se chtěl stavit, server byl nedávno nastaven na verzi 1.14, konkrétně 1.14.4. Přijď si k nám zahrát!

Discord server: https://discord.gg/mDE4KXZ

 


Banner