ZenZone | 3 Roky online | VANILLA 1.20
120.
Banner ZenZone | 3 Roky online | VANILLA 1.20
1
0 / 100
1.20.x
mc.zenzone.sk
Hlasovat
Survival

Zákaz vychádzania? Ak hráš na našom ECONOMY serveri, ani si to nevšimneš!

[OBSAH SERVERA] Server disponuje kvalitným technickým zázemím a množstvom unikátnych herných mechaník. Na serveri pracujeme už skoro rok, sme jdeným z najprepracovanejších slovenských(aj českých) Economy serverov.

Čo nájdeš na našom Economy serveri? - Prepracovaný serverový shop - Vyváženú ekonomiku - Upravenú generáciu ložísk - Upravený Cobblestone Generator - Osobné vylepšenie - Vylepšiteľné nástroje - Vylepšovanie Spawnerov - Vylepšovanie Pecí a Hopperov - Vylepšiteľných Minionov, ktorí robia prácu za vás - Autosell Chestka, ktorú je možné tiež vylepšovať - Aukcie a Serverový Market (výmenný obchod) - Každodenné eventy - Príjemnú komunitu a A-team

[OSOBNÉ VYLEPŠENA] Každý hráč si môže vylepšiť svoju postavu, ako napríklad šancu na uchovanie inventára po smrti, rýchlosť, HP, a podobne.

[VYLEPŠOVANIE NÁSTROJOV] U nás je klasické Enchantovanie vypnuté. Nahradili sme ho vylepšovaním nástrojov. Jednoducho za používanie nástroju dostávate XPčka a po určitom počte sa váš nástroj vylepší. Tým sa vám odomkne možnosť pridať naň Enchant za niekoľko Lapizu a levelov. So stúpajúcim levelom stúpa aj počet Enchantov, ktoré na nástroj môžte pridať a Maximálny Tier enchantu. To znamená, že môžte mať kľudne aj Efiiciency VIII, pokiaľ máte nástroj na tomto leveli.

Okrem toho aktuálne pracujeme na špeciálnych Enchantoch, ktoré sa odomknú na maximálnom leveli nástroja.


Banner