TerminusCraft | SkyBlock & SlimeFun
16.
Banner TerminusCraft | SkyBlock & SlimeFun
1 788
8 / 40
1.20.x
play.tcraft.eu
Hlasovat
Minihry
Skyblock
Economy
Slimefun
Eventy

SkyBlock

Skyblock & Slimefun. Potřebuješ vědět více? Jeden z mála kvalitních skyblock serverů čistě na verzi 1.20.4, kde mimo jiné můžete natrefit na spoustu úkolů, originálních herních mechanik, nebo plugin SlimeFun, který do hry přináší mnoho technických a magických komponentů na téma Feed the Beast. Na serveru také najdete možnost hrát až v 5ti lidech na ostrově bez VIP, vyváženou ekonomiku, daňový systém, zkušený admin team a hlavně příjemnou komunitu.

Skyblock poskytuje variaci až 6ti různých startovních ostrovů, jeden Nether ostrov a jeden The End ostrov. Je to málo? Protože k tomu přihodíme, více než 250 různých úkolů pro Váš ostrov, možnost být až s 11ti dalšími přáteli na jednom ostrově a taky hodiny a hodiny plnohodnotné a nefalšované zabavy! Součástí úkolů je i možnost získání a přepínání mezi zajimavými tituly.

Slimefun poskytuje možnost tvorby automatických těžičů, farem, nebo i sofistikovaných dopravních systémů. Najdete u nás plno addonů od ExtraTools a EcoPower přes FluffyMachines a Networks až po InfinityExpansion, a to není ani zdaleka vše! Nejlepší na naší implementaci SlimeFun pluginu je, že hráči, kteří s ním nechtějí pracovat, jej můžou naprosto vynechat!

TerminusCraft

Jsme TerminusCraft Team s historií a letitými zkušenostmi. Naším cílem je vytvoření prostoru pro milovníky minecraftu, kde si dotyční budou hru moci pořádně užít. Naše servery používají jako jádro PaperSpigot a běží na VDS (virtuálním dedikovaném serveru) poskytovaném skrze portál Gamehosting. Tyto servery běží každý v jednotlivých Docker containerech pod taktovkou systému Pterodactyl, který umožňuje skvělý přehled a kontrolu nad veškerým děním.

Discord: https://discord.gg/FxsVHJP


Banner